ideasol crm erp webáruház

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Kérjen hozzáférést rendszerünkhöz és tesztelje ingyenesen!
Kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév*
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 4795
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Kapcsolat

Egészségügyi CRM rendszer

KPS

Az IDEASOL CRM Rendszer 2013 szeptemberében Magyarország egyik jelentős egészségügyi szolgáltatójánál, a KPS Kft.-nél is sikeresen bevezetésre került.
A KPS Orvosi Biotechnológiai és Egészségügyi Szolgáltató Kft. 2003-ban alakult, hogy független kutatásfejlesztési és diagnosztikai cégként egyszerre nyújtson elérhető és lehető legkorszerűbb molekuláris diagnosztikai szolgáltatásokat a betegek számára. Saját fejlesztésű molekuláris diagnosztikai szolgáltatásait elsősorban daganatos betegségben szenvedők számára nyújtják, hogy a legfrissebb tudományos eredmények alapján juthassanak hozzá személyre szabott terápiájukhoz.

Előtte…

A KPS Kft. már korábban, az IDEASOL CRM Rendszer bevezetése előtt is rendelkezett a páciensek nyilvántartására alkalmas szoftverrel, melyben a páciensek adatait – betegségeit, leleteit, BNO kódjait, morfológia kódjait, mintakikérő adatlapjait, konzultációit, ambuláns lapjait – rögzítették. Ám az akkori rendszerben nem volt megoldható a leletek automatikus nyomtatása, azok PDF formátumban vagy több nyelven történő elkészítése, nehézséget okozott az ügyfelekkel kapcsolatos elszámolások és a jutalékszámfejtések elkészítése. Több adatlapot és leletet egyenként kellett kitölteni és nyomtatni, nem volt alkalmas a páciensek teljes kezeléstörténetének nyomon követésére és a vizsgálati eredmények kezelésére sem. Az akkori rendszer igény szerinti továbbfejlesztése annak rugalmatlansága miatt nem volt lehetséges.

Utána…

Az IDEASOL CRM Rendszer bevezetése minden részlegre kiterjedő, jelentős fejlesztést jelentett a KPS Kft. munkafolyamataiban. Lehetővé vált az érdeklődők és páciensek elkülönítése, ez nagymértékben támogatja az értékesítést és betegnyilvántartást. Az egyedileg fejlesztett modulok (konzultáció, megrendelések, mintakezelés, eredmények, orvosok, intézmények, panaszok, reklamációk modul) használatával az IDEASOL CRM Rendszer teljes körűen kiszolgálja az adminisztrációs feladatok gyors és hatékony ellátását.
Az IDEASOL CRM Rendszer egy harmadik generációs, egyedi fejlesztésű, webes rendszer, mely jelentős technológiai újítást jelent a régi szoftverekhez képest. A régi rendszerekkel szemben az IDEASOL CRM Rendszer online elérhető, nincs szükség telepítésre, bárhol, bármilyen eszközön használható, amelyen böngésző fut. Rendszerünk bármikor a későbbiek során is korlátlanul bővíthető, igény szerint fejleszthető.

KPS

„Mióta az IDEASOL CRM Rendszer bevezetésre került, az adminisztrációs feladatok ellátására fordított idő jelentősen csökkent! Nagymértékben segíti a munkavégzést, hogy minden adatot és információt egyszer kell berögzítenünk, és a rendszer ezen adatok alapján minden dokumentumot percek alatt elkészít helyettünk. A részletes nyilvántartás és az összes adat egy helyen történő rögzítésével kiválóan átláthatóak a vizsgálati és kezelési folyamatok, cégünk minden dolgozójának – orvosainknak, értékesítőinknek és a molekuláris biológusainknak – munkavégzése és pácienseink kórtörténetei is. Mindig pontosan tudom, hogy hány új páciensünk van, hány diagnosztikai vizsgálatot végeztünk el, hány betegünk vár még vizsgálatra és vizsgálati eredményre. Számomra rendkívül fontos, hogy mindenről folyamatosan informálva legyek, az IDEASOL CRM Rendszerből pedig gyakorlatilag minden lényeges adatot és információt néhány kattintással elérhetek, a fontos statisztikákat pedig szabályos időközönként jelentések formájában automatikusan küldi nekem a rendszer.”

Dr. Pintér Ferenc, Ügyvezető

Én is Egészségügyi szolgáltató vagyok, nekem is fontosak a betegeim, páciensem.
Én is szeretném, hogy visszatérjenek hozzám és nagyobb értékű szolgáltatást
vegyenek igénybe!

Tudja meg mennyivel hatékonyabb az IDEASOL CRM használata egy átlagos egészségügyi szoftvernél: