ideasol crm erp webáruház

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Kérjen hozzáférést rendszerünkhöz és tesztelje ingyenesen!
Kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév*
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 4795
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Kapcsolat

[columns gutter=”20″][two_third]

Miért olyan jók az Ideasol SAP integrált, prémium webáruházai?

Az Ideasol webáruház nem csak a magyar piac egyik legfejlettebb, legtöbb funkciót tartalmazó webáruháza, hanem nagy tapasztalattal rendelkezik a különböző vállalatirányítási rendszerekkel történő integrációra, pl. SAP.

A SAP egy teljeskörű, vállalatirányítás lebonyolítására fejlesztett programcsomag, amit számos nagyvállalat is használ. Az Ideasol egyedi, prémium webáruházainak elkészítésekor lehetőség van többek között arra is, hogy a webáruházat integrálják a SAP rendszerrel.

SAP integráció

Az SAP integráció után, a vállalatirányítási rendszerben megváltozott vagy létrejött, és a webshopot is érintő adat automatikusan megjelenik az online áruházában is. A termékek tulajdonságai igény szerint megjelennek a webshopban is, az adatok rögzítésekor, és módosításakor egyaránt.

  • A termék neve
  • A termék ára ÁFA-val és anélkül, az esetleges mennyiségi kedvezményeket, akciókat is figyelembe véve.
  • Szállítási költség, legyen az postaköltség, vagy futárszolgálaton keresztül történő szállítás, távolságtól és/vagy a termék súlyától függően, az ide kapcsolódó kedvezményeket is figyelembe véve.
  • Termékleírás, illetve a termék tulajdonságai. Súlya, színe, mérete, egyedi jellemzők, stb.
  • Raktárkészlet
  • Ezen kívül korlátlan egyedi igények is megvalósíthatóak.

Az integráció két irányú. Az internetes vásárlással kapcsolatban számos adat automatikusan továbbításra kerül az SAP rendszerbe:

  • Ügyfelek adatai: név, cím, telefonszám, e-mail cím stb. Az ügyfélköre pontos ismeretével, és rendszeres kapcsolattartással nagyobb bevételre, és hírnévre, elismerésre tehet szert ügyfelei között az iparágban.
  • A vásárolt termékek, és ezek tulajdonságai. Így figyelemmel kísérheti, melyek a népszerűbb, és kevésbé népszerű termékei, ami segítséget nyújthat a megfelelő árszabásban, stb.
  • A vásárlási adatok továbbítása a webáruházból az SAP felé, így Ön a megszokott módon az SAP-ban követheti az ügyletet, és ugyanezen a felületen számlázhat is.

A webáruház üzemeltetésekor nincs szüksége programozási ismeretekre. A termékek képeit egyszerűen feltöltheti, és számtalan design jellegű módosításokra is lehetősége van a webáruház adminfelületén. Az SAP integráció miatt pedig az összes termékének az adatai aktuálisak maradnak, és automatikusan frissülnek. Nincs szükség kétszeri adminisztrációra, így az ezzel járó hibák is a múltba vesznek. Arról már nem is beszélve, hogy mennyi időt takarít meg ezzel. Az adatkezelés továbbra is a megszokott módon, az SAP rendszeren belül történik. A webáruházzal kapcsolatos teendői tehát minimálisak lesznek, mégis betörhet az online piacra, vagy számtalan korszerű funkcióval bővítheti webáruházát.

Az internetes kereskedelem évek óta lendületesen és töretlenül fejlődik, és az elkövetkező évekre is ez a várható tendencia. Olyan kényelmes, és gyors módja ez a kereskedelemnek, amely alapjaiban forradalmasítja az emberek vásárlási szokásait. Használja ki a lehetőséget, és az Ön cége is induljon el a fejlődés ezen útján. Prémium webáruházainknak számos, korszerű funkciója van, amelyek maximalizálják az online vásárlás élményét, és a cége bevételét.

Kérjen Ön is egyedi, személyre szabott webáruház készítés ajánlatot még ma:

Érdekel

Az SAP-n kívül webáruháza többek között Ideasol CRM rendszerrel is integrálható. Magas minőségű CRM rendszerünk bármely üzletág bármely cégére tökéletesen, egyedi módon testreszabható.

Tudjon meg többet CRM-rendszerünkről!

Részletek
[/two_third][one_third]

Egy kis ízelítő referenciáinkból

Allegraexkluzive.hu

Allegraexkluzive.hu

Kívánságlista modul, termékkonfigurálás, pontgyűjtő modul segítségével lett egyedi a ruházati webáruház.

Indigokovek.hu

Indigokovek.hu

Egyedi fejlesztésű diszkont árkalkulátor, mely automatikusan kalkulálja a mennyiségi kedvezményeket.

Herbol.hu

Herbol.hu

Egyedi kategória menük, egyedi animációs felső menü, több nyelv és több pénznem választási lehetőséggel, bankkártyás fizetés kapcsolás.

[/one_third][/columns]