ideasol crm erp webáruház

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Kérjen hozzáférést rendszerünkhöz és tesztelje ingyenesen!
Kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév*
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 4795
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Kapcsolat

Bevételnövelés CRM Rendszerrel

A CRM Rendszerrel új célpiacokat fedez fel, célzottabb kampányokat indít és megvalósítja cégénél a felsőfokú ügyfélkezelést és ügyfélélményt. Így növeli ügyfelei számát, az ügyfélértéket és az ügyfélhűséget. Több ügyfélnek többet értékesít, így növeli bevételét.

Testre szabott vagy egyedi CRM?

Az IDEASOL CRM Rendszer testre szabható! Átadás előtt teljes mértékben Ön és cége igényeire alakítjuk, és a beállításokat a későbbiekben Ön is bármikor módosíthatja. Emellett az IDEASOL szakértő csapata speciális igények esetén bármilyen egyedi kérést leprogramoz Önnek.

Bárhonnan elérhető CRM

Az IDEASOL CRM Rendszer egy harmadik generációs szoftver, mely a jövő internetezésre használt eszközein okostelefonokon és tableteken is használható! Ellenőrizze bevételeit, alkalmazottait és a munkafolyamatokat akár nyaralás vagy út közben. Használja bárhol, bármikor!

Vegye föl a kapcsolatot velünk még ma, mert az egyedi CRM rendszer az Ön vállalata hatékonyságát is növelni fogja!

KapcsolatÁrak – Verziók

A sikeres eladás titka

AZ IDEASOL CRM Rendszer az egyik leghatékonyabb eszköz a forgalom maximális növekedésének eléréséhez! Növeli ügyfelei számát és cége forgalmát, növeli a munkafolyamatok hatékonyságát, csökkenti költségeit, segíti az ellenőrzést és a jó döntések meghozását.

  • új célpiacok
  • több ügyfél
  • több eladás
  • gyorsabb munkavégzés
  • eredményesebb munkafolyamatok
  • hatékonyságnövelés
  • költségcsökkentés
  • folyamatos ellenőrzés
  • naprakész jelentések
  • vezetői döntéstámogatás
Használja ki a CRM rendszer tulajdonságai nyújtotta előnyöket, fejlessze vállalkozását! Kapcsolat

A sikerek eszköztára

Az IDEASOL CRM Rendszer a kezébe ad minden eszközt, amely a sikeres értékesítéshez szükséges. A legtöbb hasonló rendszerrel ellentétben az IDEASOL CRM rendszer vállalati struktúra szinte minden szintjét támogatja, a marketingtől kezdve az értékesítésen és az ügyfélszolgálaton át egészen a vezetői szintig.
Célpiacai feltérképezésével és a piacon lévő ügyfelek tökéletes kiszolgálásával növekszik forgalma. Emellett a CRM rendszer segítségével új ügyfeleket talál és a meglévő ügyfelei igényeit kutatva további termékeket és szolgáltatásokat értékesít.

A CRM rendszerből az üzletkötők részletes információkat kapnak az ügyfél igényeiről, az ügyféllel történt kommunikációról (e-mail, telefontörténet), ezzel elősegítve az eladások számának növekedését. Felhasználóbarát rendszerének köszönhetően az IDEASOL CRM jelentősen meggyorsítja az értékesítés folyamatát. A lehetőségek nem vesznek el, minden kapcsolat, minden átadás nyomon követhető, mérhető.

Az IDEASOL CRM rendszerben az ügyfélszolgálat munkája, folyamatai nyomon követhetők, minden ügyfélkérdés, reklamáció, panasz, értékesítési lehetőség könnyedén rögzíthető, a megfelelő részlegnek, felelősnek továbbítható. Cége professzionális terméktámogatást ad a színvonalasabb ügyfélszolgálat segítségével.

A középvezetők pontos képet kapnak a beosztottak elvégzett és adott időszakra elvégzendő feladatairól. A cég eredményessége, az eredmények forrása eddig elképzelhetetlen módon láthatóvá válik a CRM rendszer által készített jelentések és statisztikák segítségével.

Az IDEASOL CRM Rendszer rendkívül széleskörű felhasználhatóságát átfogó funkcionalitása teszi lehetővé. Tekintse meg az IDEASOL CRM Rendszer számos funkcióját!

CRM rendszer előnyei

Folyamatos irányítás

Szeretne mindig naprakész információkkal rendelkezni cége működésével kapcsolatban? Szeretné folyamatosan felügyelni a munkafolyamatokat és azonnal értesülni a legfrissebb fejleményekről is? Ez az IDEASOL CRM Rendszerrel többé nem jelenthet problémát!

Az IDEASOL CRM Rendszer legmodernebb harmadik generációs szoftver, amely bármikor, bárhonnan könnyedén elérhető, és bármilyen eszközön telepítés nélkül használható, melyen böngésző fut, okostelefonon és tableten is! Az állandó kontroll mellett a folyamatos hozzáférés segíti a gyors információáramlást és a naprakész adatok biztosítását is minden munkatársának a maximális teljesítmény érdekében.

Próbálja ki szakértőink segítségével a gyakorlatban, hogyan válhat cége eredményesebbé az IDEASOL CRM Rendszer használatával!

KapcsolatÁrak – Verziók