ideasol crm erp webáruház

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Kérjen hozzáférést rendszerünkhöz és tesztelje ingyenesen!
Kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév*
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 4795
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Kapcsolat
effectiveness1

Hatékony cégvezetés

Mint tapasztalt cégvezető, Ön is bizonyára tisztában van vele, hogy nem csupán szerencse kérdése, melyik cég fejlődik évről évre és növeli folyamatosan a méretét és a bevételeit, és melyik halmozza az egyre nagyobb veszteségeket. Megfelelő cégvezetéssel, üzleti stratégiával és jó döntésekkel a hatékonyságot egyre nagyobb mértékben folyamatosan lehet növelni, s ez által a cég bevételt is.

Mennyivel növelhető a hatékonyság egy cégben?

Függ attól, hogy cége jelenleg mennyire hatékonyan működik, de gyakran, akár 30-50%-os hatékonyságnövelés is elérhető. Ugyanakkorra költség szint mellett, ugye Ön is el tudna költeni 30%- 50%-kal több bevételt cége fejlesztésre, vagy akár saját céljaira? Ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg hogyan is valósítható meg a hatékonyság növelése.

Bevétel növelése a hatékonyság növelése által

Mit is jelent ez? Tételezzük fel, hogy az eladások hatékonysága a reális 30 – 50 % helyett, „csak” 20 %-kal emelkedik, bizonyos később részletezett változtatások kövekteztében. Magyarországon 2012-ben egy cég nyeresége igen jónak mondható, ha 20%-os forgalom alapú nyereséget ér el, ha önnek ugyanazon a költségszinten 20%-kal sikerül növelni bevételét ez azt jelenti, hogy az eddigi 20%-os nyereségét MEGDUPLÁZZA. Ugye érdekes lehet önnél is egy ilyen megoldás?
Nem árulunk zsákbamacskát, megosztjuk Önnel, hogy érheti el a hihetetlen mértékű, akár 50%-os hatékonyság növelést.
Önnek nincs szüksége az értékesítési hatékonyság növelésére:

 • ha pontosan tudja, hogy az előző munkanapon hány ajánlatott adtak ki kollégái és milyen értékben.
 • ha ép nyaral a cégvezető, értékesítési vezető, akkor is biztos abban, hogy kollégai ugyanúgy dolgoznak, mintha ép az irodában tartózkodna (és ezt utólag a számok is alátámasztják).
 • ha az utolsó akciójukról célzottan értesítették minden vásárlójukat, akik az elmúlt évben vásároltak az akciós termékből, vagy ahhoz kapcsolódó termékkörből.
 • ha megválik kollégájától az Ő által kezelt ügyfelek adataival Ön rendelkezik, beleértve kapcsolattartók, kiadott ajánlatok, ügyfelek érdeklődési köreit, akár több hónapra előre egyezetett teendőit, adatit.
 • ha a cég munkájának, eredményeinek, ügyfeleinek adatait bármikor, bárhonnan az internetről lekérdezheti, ellenőrizheti, akár mobiltelefonján is.

Ha Ön csak kevesebb, mint 3 kérdésre válaszol igennel, akkor a cégében azonnali beavatkozásra van szüksége, egyéb esetben Ön jó úton jár, de a további hatékonyság növelése érdekében érdemes felvenni felünk a kapcsolatot.
Kérje személyes, ingyenes felmérésünket, ahol megvizsgáljuk, hogyan növelhetné cége értékesítésének hatékonyságát.

Érdekel

Mitől nő az értékesítés hatékonysága?

Ha Ön ugyanannyi marketing költséggel, értékesítésre fordított munkaidővel, ugyanannyi alkalmazott mellett szeretné növelni érékesítéseinek, eladásainak hatékonyságát, akkor

 • az új érdeklődök között növelni kell az eladások arányát,
 • a meglévő vevői között újabb és újabb termékeket, szolgáltatásokat kell értékesítenie,
 • tudnia kell, hogy kik a legjobb, legtöbb hasznot termelő ügyfelei, ezekre az ügyfelekre kell fordítani a legtöbb időt, … ugye milyen egyszerűnek tűnik ez?

Ha Ön cégvezető, értékesítési vezető, biztos próbálta fejben tartani a dolgokat, az értékesítési adatokat, ismeri az Excelt, van tapasztalata számlázó programmal, vagy akár használt már CRM rendszert.
Az egyszerűnek tűnő bevételnövelés leghatékonyabb módja egy Online, bárhonnan elérhető és hatékonyság növelést elősegítő CRM rendszer bevezetésével valósítható meg. Ez a profi testre szabott CRM rendszer már Magyarországon is elérhető többféle konstrukcióban is.

 • Bérlet, ha nem tudja, vagy nem szeretné egy összegben megvásárolni.
 • Egyösszegű vásárlás esetén jelentős kedvezményt kap az IDEASOL CRM rendszer árából.
 • Vegye meg kedvezőbben pályázati forrás segítségével, ez esetben pályázatíró partnereink segítenek Önnek a pályázati anyag összeállításában.

Ugye Ön is egyet ért azzal, hogy a multinacionális cégek sikeresen hódították meg a világot?
Sikerük egyik titka a hatékonyság, aminek egyik alappillére az értékesítést, cégvezetést támogató szoftver, ha Ön fejleszteni szeretné cégét és nem csak ma, hanem hosszú távon ki szeretne tűnni a konkurensei közül szükséges, hogy rendelkezzen egy cég vezetést, értékesítést támogató integrált szoftverrel, ami ma már elérhető áron áll ügyfeleink rendelkezésére, kérem tekintse meg  szolgáltatásainkat.
Kérje személyes ingyenes felmérésünket, ahol megvizsgáljuk, hogyan növelhető az értékesítési hatékonyság az Ön cégénél.

Sok siket kívánunk a Cége hatékonyság növeléséhez!

Érdekel