ideasol crm erp webáruház

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Kérjen hozzáférést rendszerünkhöz és tesztelje ingyenesen!
Kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév*
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 4795
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Kapcsolat

Haladjon a korral!

Használja ki Ön is a legújabb üzleti lehetőségeket, melyeket okostelefonok rohamos terjedése kínál!

mobil programozás

Napjainkban egy átlagos ember zsebeiben és táskájában több „kis” számítógép is lapul. Gondoljunk az okostelefonokra és az intelligens multimédiás eszközökre (mit pl. iPod-ok, tabletek). Ezek szoftver- és hardverkapacitása dinamikusan fejlődik, képességeik egyre könnyebben kiváltják a klasszikus asztali számítógépeket és laptopokat.  Magyarország felnőtt lakosságának megközelítően 40%-a használ rendszeresen okostelefont jelenleg.

Az intelligens mobil eszközök azonban nem csak személyes felhasználásra, szórakozásra használhatóak, üzleti jelentőséggel is bírnak. A gazdaság számos területén van szükség az információ-technológia mobil képviselőire. A mobil applikációk számtalan értékesítési lehetőséget rejtenek magukban, pl. vásárlás (vatera, lotto, ebay, stb.) Ma már nem csak a multinacionális cégek használják ezt az eladási felületet.

A felhasználók számtalan hasznos és kevésbé hasznos – ám szórakoztató – applikációt tölthetnek le (például játékokat, zenei alkalmazásokat, kép- és fájlmegosztó programokat, kommunikációs appokat) amely tovább fokozza a mobil programozás jelentőségét. A Google Drive mobilra szinkronizálva például céges és személyes felhasználásra is hasznos alkalmazás, mert integrálva tartalmaz MS Word, MS Excel jellegű szolgáltatásokat.

A mobil eszközök fejlesztése:  akár Android programozás, vagy IOS programozás azonban nem csupán szakértelmet, de nagy tapasztalatot is igényel. A hardver- és szoftverkörnyezet változatossága és egymással való inkompatibilitása nagymértékben megnehezíti az alkalmazás-fejlesztést. Az IDEASOL csapata több éves szakmai tapasztalattal és kiemelt referenciákkal rendelkezik a szoftverfejlesztés és mobil programozás terén, így bármilyen egyedi szoftvert vagy alkalmazást leprogramoz, bármilyen elképzelést valóra vált!

Győződjön meg Ön a mobil programozás előnyeiről! Hívja szakértőinket vagy lépjen velünk online kapcsolatba!

Kapcsolat

Új lehetőségeket kínál az IOS-, Android programozás!

android programozás

Az egyedi igények alapján fejlesztett mobil alkalmazás megoldást nyújt az Ön számára, amikor valamilyen fontos adatra van szüksége, de nincs számítógép a közelben. Az okostelefonra írt, egyedi app-ok segítségével bárhonnan biztonságosan elérheti rendszerét, adatokat módosíthat, tölthet fel illetve le. Kérje segítségünket mobil alkalmazás terén, mert garantáljuk az elégedettségét.

A modern telefonok rendelkeznek műholdas GPS vevővel. Kövesse nyomon egyszerűen, merre járnak járművei, munkatársai. A telefonra fejlesztett alkalmazás továbbítja az adatokat egy központi szerverre, amelyen tárolva bármikor visszakereshetőek, lekérhetőek.

Szeretné nyomon követni cége működését okostelefonja segítségével? Mi lehetővé tesszük Önnek! Kérje programozó csapatunk segítségét mobil programozás terén – Android és IOS egyaránt megoldható –, mert az okostelefonok már a jelenkor legtöbb problémájára megoldást nyújtanak. Használja ki ezt az előnyt vállalkozása számára.

Keressen minket ötletével, problémájával, mert egy egyedi alkalmazás számtalan előnyt nyújthat vállalkozása számára.

Kapcsolat

Ön kitalálja, mi megvalósítjuk!

IOS programozás

Legyen akár Mobil programozás, CRM, vállalatirányítás, honlap/webáruház mobil optimalizálásáról, mobil alkalmazások készítés vagy mobilon futó szoftverek tervezése és fejlesztése, válassza az IDEASOL megoldásait. Több éves tapasztalatunk és kiemelt referenciáink jelentik a garanciát! Fejlessze cégét és rendszereit az IDEASOL mobil programozás lehetőségével, mert velünk megtalálja vállalkozása igényeire szabott, tökéletes megoldást!

Ne hagyja, hogy a konkurencia megelőzze! Használjon Ön is mobil eszközökre optimalizált rendszereket!
Kérjen díjmentest tanácsadást még ma!

Kapcsolat