ideasol crm erp webáruház

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Kérjen hozzáférést rendszerünkhöz és tesztelje ingyenesen!
Kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév*
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 4795
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Kapcsolat

Számtalan egyedi funkció     |     Prémium minőség       |     Elsők között a Google-ben

Az IDEASOL Prémium Webáruház Rendszer minden tekintetben a maximumot nyújtja:

  • a legújabb fejlesztésű webáruház motor
  • modern, egyedi tervezésű dizájn
  • egyedülállóan széleskörű funkcionalitás
  • több, mint 100 választható modul
  • tökéletes optimalizálhatóság
  • integráció más rendszerekkel

Az IDEASOL Prémium Webáruház Rendszer hazánk legjobban felszerelt és legtöbb modult tartalmazó webáruházai közé tartozik. A rendelkezésre álló számtalan funkció és modul mellett lehetőség van egyedi fejlesztések kivitelezésére is, így az IDEASOL Prémium Webáruház Rendszerrel bármilyen speciális elképzelését, vágyát megvalósíthatja, a lehetőségeinek csak a képzelete szab határt! Tökéletes optimalizálhatóság a kiváló Google helyezésekért, a legmagasabb forgalom elérését pedig a legújabb marketingeszközök segítik, hogy webáruháza Önnek a lehető legtöbb vásárlót hozza.Az IDEASOL Prémium Webáruház Rendszer a legmagasabb forgalom elérését célozza. Hogyan lesz a látogatókból vásárló a vásárlókból pedig visszatérő vásárló? Kérjen díjmentes szaktanácsadást!

Kapcsolat

Különböző igények – különböző csomagok

Az IDEASOL Prémium Webáruház Rendszer mindenki számára tökéletes megoldás. A különböző webáruház-csomagok és egyedi árajánlatok garantálják, hogy funkciók, felszereltség és ár szempontjából is mindenkinek a legmegfelelőbbet tudjuk nyújtani. Emellett az IDEASOL Prémium Webáruház rendszerek korlátlanul bővíthetők, hogy az igény szerinti folyamatos fejlesztésekkel minél teljesebb körű, egyedülálló kiszolgálást biztosíthasson vásárlóinak.

Webáruház csomagjainkat teljes mértékben az ügyféligények szerint állítottuk össze, így szinte bizonyos, hogy Silver, Gold, Platina, Platina + Facebook, Prémium vagy Prémium plusz webáruház csomagjaink közül Ön is könnyedén választja majd ki a legmegfelelőbbet.  De ha esetleg mégsem találná meg az igényeinek pontosan megfelelőt, akkor lehetőség van egyedi árajánlat kérésére is, ahol tetszőlegesen választhat a számtalan funkcióból és modulból, hogy webáruháza minden tekintetben megfeleljen az Ön és vásárlói igényeinek.

Tájékozódjon bővebben az IDEASOL Prémium Webáruház Rendszerről! Válasszon webáruház csomagjaink közül vagy kérjen egyedi árajánlatot!

Webáruház csomagok Egyedi árajánlat

Próbálja ki most díjmentesen!

Az IDEASOL Prémium Webáruház Rendszer nem zsákbamacska! Győződjön meg róla Ön is, milyen egyszerűen kezelhető, milyen gyorsan tud bárki információkat, képeket, szövegeket vagy adatokat felvinni, milyen könnyedén működik a termékfeltöltés. A webáruház kezelése semmilyen programozási ismeretet nem igényel, könnyen és gyorsan elsajátítható.

Webáruházaink többek között az SAP vállalatirányító rendszerrel is integrálhatóak. Ennek következtében a webáruházzal kapcsolatos adminisztrációs feladatok minimalizálhatóak, miközben Ön, és munkatársai a jól megszokott SAP rendszert használhatják. Tudjon meg többet SAP integrált webáruházainkról!

Többet akarok tudni!

Tekintse meg a SEO-zási lehetőségeket is! Az IDEASOL Prémium Webáruház Rendszerben az általános optimalizálhatóság mellett a termékek egyenkénti SEO-zására is lehetőség van, így biztosíthatja, hogy minden potenciális vásárló rátaláljon a webáruházára a Google kereső segítségével.

Tesztelje élőben webáruház rendszerünk képességeit és a funkciók határt nem ismerő lehetőségeit! Ismerje meg az IDEASOL Prémium Webáruház Rendszer kínálta lehetőségeket és felhasználóbarát admin felületét demo rendszerünk segítségével! (Felhasználónév és jelszó: demo)

Demo rendszer Webáruház felület