ideasol crm erp webáruház

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Kérjen hozzáférést rendszerünkhöz és tesztelje ingyenesen!
Kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév*
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 4795
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Kapcsolat

Informatikai rendszerek összekapcsolása

Bármely vállalat eredményes működésének alapfeltétele a különböző rendszereket használó vállalati egységek hatékony együttműködése. A funkcionális területek csoportjai nem dolgozhatnak egymástól elszigetelt informatikai rendszerekben, a gördülékeny munkavégzéshez rendszer integrációra van szükség: a különböző részlegek rendszereinek egymástól adatokat kell tudni fogadni, vagy éppen átadni, funkciókat kell tudnia szolgáltatni, vagy éppen felhasználni saját működésük során. Ezért nagyon fontos a rendszerek megfelelő integrációja, hogy megfelelő interfészeket fejlesszünk ki más rendszerek felé. Pl.: a pénzügyi rendszernek összhangban kell lennie az eszköznyilvántartással, a termékgyártásának összhangban kell lennie az alapanyagok beszerzésével vagy szolgáltató cégeknél a szolgáltatásoknak összhangban kell lennie az éppen elérhető állományi létszámmal.

Az IDEASOL szakértő munkatársai többéves tapasztalattal rendelkeznek a különféle számítógépes rendszerek összekötésében, integrációjában.
Kérjen ingyenes tanácsadást, és ismerje meg, milyen előnyökkel járna az Ön cégében használt informatikai rendszerek összekapcsolása!

Ingyenes tanácsadás

Bevételnövelés rendszerintegrációs fejlesztéssel

Egy vállalkozás informatikai hátterének fejlesztése jelentősen befolyásolhatja működésének eredményességét. Egyre több vállalati vezető ismeri fel a rendszer integráció előnyeit, vagyis, hogy mennyire nélkülözhetetlen egy megbízható, kiszámítható informatikai háttér a vállalat sikeres működéséhez. A letisztult, átlátható és megfelelően automatizált rendszerek megkönnyítik a munkatársak mindennapjait, hatékonyabbá teszik munkavégzésüket. Egy nem megfelelően megtervezett informatikai struktúra, a különálló, integrációt nélkülöző rendszerek ellenben nagymértékben akadályozhatják az értékesítés és a munkafolyamatok hatékonyságát, s ezáltal a vállalat számára veszteséget is okozhat.
Ezt felismerve legfontosabb cél a vállalati rendszerkomponensek összekapcsolása, oly módon, hogy az eredeti funkcionális és technikai jellemzőiket egyesítsük minden részletre kiterjedően, egy új, együttműködő rendszerré – ezt nevezzük rendszer integrációnak. A rendszer integráció lehetővé teszi, hogy az intézményeken belül egységes informatikai környezet alakuljon ki.

Válassza az IDEASOL Rendszer integrációt! Az IDEASOL szakértői a vállalati igényeket megfelelően felmérve, a kívánt funkciókkal és szolgáltatásokkal, az üzletmenet folytonosságának és rendelkezésre állás fontosságának figyelembevételével végzik el az informatika infrastruktúra tervezését, megvalósítását, valamint az esetleges egyedi informatikai és szoftver igények felmérését is.

Ismerje meg a hatékonyabb és eredményesebb vállalati működés informatikai eszközeit!Kérjen díjmentes igényfelmérést az egyedi fejlesztési lehetőségekért!

Díjmentes igényfelmérés

Ismerje meg az Önre váró lehetőségeket!

Az IDEASOL rendszer integrációs megoldásaival megvalósítható egy és több telephelyes vállalati kommunikációs rendszerek integrációja, de ugyanígy különböző célú szoftverek közötti rendszeres adatátvitel is (pl. számlázó rendszerrel vagy vállalatirányítási rendszerrel integrált webáruház). Az informatikai rendszerek összekapcsolásával cége egy olyan tervszerűen felépített rendszert kap, mely minden felhasználó számára testre szabottan biztosítja a munkavégzéshez szükséges szolgáltatásokat és információkat, valamint folyamatos kapcsolattartási lehetőséget kínál a munkatársakkal és a külvilággal is. Az integrációt követően az integrált informatikai rendszer optimális munkafeltételeket biztosít a dolgozóknak, mindamellett pedig kiváló áttekintési és irányítási lehetőséget ad a vezetők részére.

Válassza Ön is a teljes mértékben egyedi, tökéletesen az Ön és cége igényeire szabott rendszert! Egyedi igényei felmérését követően kérjen egyedi ajánlatot!

Egyedi ajánlat