ideasol crm erp webáruház

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Kérjen hozzáférést rendszerünkhöz és tesztelje ingyenesen!
Kérjük, töltse ki az adatokat.
Vezetéknév*
Keresztnév*
Az Ön e-mail címe*
Az Ön telefonszáma*+36
Cégnév*
Város
Igen, szeretnék kapni értesítéseket és információkat.
demo

Kérjen ingyenes rendszerbemutatót!

Ingyenes rendszerbemutató igényléséhez, kérjük, töltse ki az adatokat.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
demo

Próbálja ki az IDEASOL CRM Rendszert 15 napig ingyen!

Tisztelt !

Köszönjük, hogy Ön is az IDEASOL CRM Rendszert választotta! Az Ön egyedi crm rendszere elkészült, és azonnal használatba vehető.

Az Ön egyedi crm rendszerének adatai:

Elérési útvonal:

Felhasználó:

Jelszó:

Belépek a rendszerembe!

A fenti információkat az Ön által megadott e-mail címre () is elküldtük.
Sok sikert kívánunk az IDEASOL CRM Rendszer használatához!

Üdvözlettel,

http://www.nmsnet.hu/images/nms-logo-low-100.jpg
IDEASOL Magyarország Kft.
1125 Budapest, Tündér utca 4/b

Tel: 06 1 788 4795
E-mail: info@ideasol.hu
Web: www.ideasol.hu

Kapcsolat

Megoldások a nagyobb bevételért

Legyen szó akár egyedileg testre szabott ERP vagy CRM rendszerekről, egyedi szállás- vagy pályafoglalási szoftverekről, ingatlan értékesítő rendszerekről, szkennelt dokumentumok karakterfelismeréséről, az IDEASOL Szoftverfejlesztés bebizonyította, hogy mindig van jobb megoldás. Több éves tapasztalatunk és az alábbi referenciák garantálják, hogy az IDEASOL csapata a szoftverfejlesztés területén is a legjobbat nyújtja.

Egyedi szoftverfejlesztéssel kapcsolatban kérjen személyes, díjmentes tájékoztatást szakértő munkatársainktól!

Kapcsolat

Egyedi szoftverek tervezése, fejlesztése és karbantartása

Számos, különböző területekre léteznek már olyan informatikai megoldások, melyekkel akár több ember napokig tartó munkáját lehet néhány perc alatt elvégezni, vagy amelyek akár a legösszetettebb feladatok megoldását kínálják. Előfordul azonban, hogy egy cégnek annyira egyedi és összetett munkafolyamatai vannak, melyekre ezek a megoldások már nem alkalmasak. Ilyenkor van szükség szoftverfejlesztésre, egy egyedi, kifejezetten az adott cég szükségleteire kifejlesztett szoftverre, mellyel kifejezetten az adott munkafolyamatot és igényeket felmérve alakítanak ki egy számítógépes programot. Ezáltal a lehető leghatékonyabb, legjobban kihasználható, legnagyobb megtakarítást eredményező szoftverhez juthat a vállalkozás, melynél a befektetett összeg a legrövidebb időn belül akár többszörösen is megtérül. Ezért érdemes megfontolni az egyedi szoftverek fejlesztését.

Szeretné megismerni a cégében rejlő költségmegtakarítási lehetőségeket? Szeretné tudni, hogyan teheti hatékonyabbá a munkafolyamatokat és eredményesebbé vállalatának működését? Kérjen díjmentes szaktanácsadást még ma!

Kapcsolat

Üzleti sikerek

Az IDEASOL csapata több éves tapasztalattal és széleskörű referenciákkal rendelkezik az egyedi szoftver fejlesztés terén, ezért biztos lehet benne, hogy Önnek is megtalálja a lehető legjobb megoldást informatikai problémáira. Szakembereink az igények teljes körű felmérésétől kezdve a leghatékonyabb megoldások megtalálásán át a legjobb szoftverek kifejlesztéséig 100%-os segítséget nyújtanak.  A szoftverfejlesztést követően pedig az egyedi szoftver használatánál felmerülő kérdésekkel kapcsolatban teljes körű ügyfélszolgálattal, szükség szerint folyamatos karbantartással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Mindezek mellett fontosnak tartjuk, hogy a kis- és középvállalkozások számára is elérhetők legyenek az egyedi megoldások, az egyedi szoftverfejlesztés, ezért árainkat úgy alakítottuk ki, hogy reálisak és megfizethetők legyenek.

  • Egyedi alkalmazások, szoftverek, fejlesztések
  • Több éves tapasztalat, magas minőség, felkészült szakemberek
  • Az egyedi igények maximális kielégítése
  • Megoldás a legbonyolultabb feladatokra is
  • Ügyfélközpontú kiszolgálás
  •  Számos referencia és elégedett ügyfél

Az egyedi szoftverfejlesztés során felkészültségünknek és munkatársaink szakértelmének köszönhetően bármilyen folyamat és a legegyedibb igények kielégítésére is tudunk megoldásokat kínálni. Nincs olyan munka, melyet ne lehetne egyszerűbben és gyorsabban elvégezni, nincs olyan költség, melyet ne lehetne csökkenteni!

Létezik olyan informatikai megoldás, mely az Ön cégét is jelentősen sikeresebbé tenné. Az IDEASOL Egyegi szoftverfejlesztés Önt is hozzásegíti üzleti sikerei eléréséhez!

Kapcsolat